Perkhidmatan pindah rumah / ofis di Malaysia

13.10.2020

Pada masa kini, anak muda kerap memerlukan perkhidmatan pindah. Semua orang nak pindah ke bandar dengan harapan menjalani gaya hidup baru, untuk mendapatkan peluang pekerjaan baru, atau memilih sekolah dan universiti impian kita.

Kami di Jompindah memberikan perkhidmatan pindah yang terbaik dan lengkap dengan mudah dan boleh dipercayai di seluruh Malaysia. Kami adalah pasukan profesional, yang memastikan bahawa perkhidmatan Lori Sewa / Pindah Rumah kami harus memberikan penyelesaian penempatan semula yang memuaskan dan bebas kepada pelanggan kami. Pekerja kami yang profesional mengetahui pengendalian (handling), pembungkusan (packing & unpacking), pemuatan (loading & unloading), dan pemasangan (assembly & disassembly) barang anda di rumah atau pejabat baru anda.

Apakah cara terbaik untuk memilih perkhidmatan pindah terbaik ?

Di Malaysia, terdapat banyak individu dan organisasi yang menyediakan perkhidmatan pindah rumah. Kemajuan teknologi dan penggunaan telefon pintar yang berlebihan dengan hanya beberapa saat klik, kita dapat mencari dan menyenaraikan perkhidmatan pindah terbaik di Malaysia.

Periksa laman web, ulasan (review), dan penilaian (rating) mereka dari pelanggan mereka. Pilih minimum tiga syarikat yang anda dapati penyedia perkhidmatan pindah terbaik di dekat anda. Hubungi mereka untuk memberikan maklumat mengenai tempat anda dan barang yang anda perlu pindah dan dapatkan sebut harga mereka. Selepas ini, bandingkan sebut harga dan pilih yang sesuai.

Di JomPindah, kami menawarkan perkhidmatan pindah rumah atau ofis, pelupusan perabot lama & penyimpanan sementara dengan harga yang berpatutan. Tempahan perkhidmatan pindah kami mempunyai tiga jenis kenderaan untuk pengangkut barang. Bergantung pada ukuran dan berat barang anda, anda boleh memilih salah satu dari yang berikut –

  • Lori 1 ton – mempunyai ukuran (10’6″ x 7’10”)
  • Lori 3 ton – mempunyai ukuran (14′ x 10′)
  • Lori 5 ton – mempunyai ukuran (21’7″ x 10′)
 
untuk kurang daripada 30KM
Jenis Dengan pekerja (driver dgn pembantu) Tanpa pekerja (driver sahaja)
1 tonne lorry RM 180 RM 100
3 tonne lorry RM 350 RM 200
5 tonne lorry RM 550 RM 300

Kami menasihatkan pelanggan kami untuk memilih lori yang mempunyai kapasiti paling sesuai untuk membawa semua barang anda dengan selamat. Kami meminta pelanggan kami untuk membeli bahan pembungkus dengan kami bersama-sama dengan perkhidmatan pindah. Kami menawarkan bahan pembungkusan seperti kotak (boxes), gulungan gelembung (bubble wrap), gulungan pembungkus susut (stretch fil wrap), dan pita selofan (tape) untuk melindungi barang anda daripada calar atau pecah semasa berpindah.

Kami berharap pelanggan kami dapat mengemas barangan berharga mereka dengan selamat. Jompindah menjamin pengangkutan barang anda dengan selamat di tempat tujuan. Kami tidak pernah menggalakkan pengangkutan barang haram.

Kami mempunyai pengalaman bertahun dalam melayani perkhidmatan penempatan semula lengkap yang berpusat di Malaysia. Kami adalah organisasi yang boleh dipercayai dan menjamin kualiti perkhidmatan kami.

Nak cuba perkhidmatan kami? Hubungi – 012 550 5021 atau isikan borang moving service booking form.

We deliver happy endings !!

prev next
About Us

JomPindah Online is one of the most reliable Lori Sewa / Pindah Rumah service specialists. Our goal is to offer you affordable, hassle-free moving, disposal & storage rental services around Malaysia.

Contact Us
012 550 5021
jompindah.my@gmail.com
opening hours
Sunday
8:00 - 21:00
Monday
8:00 - 21:00
Tuesday
8:00 - 21:00
Wednesday
8:00 - 21:00
Thursday
8:00 - 21:00
Friday
8:00 - 21:00
Saturday
8:00 - 21:00
PARTNER SIGNUP
SEND
VEHICLE TYPE
1 TONNE LORRY
3 TONNE LORRY
5 TONNE LORRY