Nak buang perabot lama?

18.10.2020

Hanya kerana anda berminat untuk membeli perabot baru atau anda pindah ke rumah baru, anda terlalu bingung memikirkan cara membuang perabot lama dengan segera. Anda juga tahu bahawa perabot itu tidak boleh dijual kerana keadaannya yang buruk.

Mengikut keselesaan anda, terdapat banyak cara untuk membuang perabot lama anda. Sekiranya perabot itu dalam keadaan baik, anda boleh memberi sumbangan kepada sekolah, hospital atau mana-mana organisasi. Bagaimana anda boleh menghantar perabot lama itu? Kami boleh membantu anda menghantar perabot ke tempat yang anda ingin berikan sebagai sumbangan.

Di manakah anda boleh membuang perabot lama anda yang berada dalam keadaan buruk?

Anda harus membuang perabot anda di tempat pembuangan sampah atau hubungi pihak berkuasa sebagai Majlis Perbandaran anda dan meninggalkannya di halaman sampah. Jangan buang barang-barang perabot besar dan berat di tempat awam kerana anda boleh menghadapi masalah seperti membayar denda kepada pihak berkuasa alam sekitar kawasan tersebut. Jikalau anda tidak tahu mengenai semua ini? Hubungi kami dan kami akan menyelesaikannya. Kami akan melupuskan perabot lama anda untuk harga yang berpatutan.

Untuk sebilangan kecil perabot anda, anda boleh menghubungi perkhidmatan pembuangan sampah. Pembekal perkhidmatan pelupusan seperti Jompindah Sdn. Bhd. akan memberikan profesional untuk menyingkirkan perabot dari tempat anda. Dapatkan sebut harga percuma daripada kami.

Pakar perkhidmatan pelupusan seperti kami akan memeriksa perabot anda. Mereka mempunyai trak pelupusan pelbagai jenis perabot kecil dan besar. Harga perkhidmatan kami bergantung kepada jumlah perabot yang anda ingin membuang.

Hubungi pasukan kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan pelupusan perabot lama. Hubungi kami – 012 550 5021

prev next
About Us

JomPindah Online is one of the most reliable Lori Sewa / Pindah Rumah service specialists. Our goal is to offer you affordable, hassle-free moving, disposal & storage rental services around Malaysia.

Contact Us
012 550 5021
jompindah.my@gmail.com
opening hours
Sunday
8:00 - 21:00
Monday
8:00 - 21:00
Tuesday
8:00 - 21:00
Wednesday
8:00 - 21:00
Thursday
8:00 - 21:00
Friday
8:00 - 21:00
Saturday
8:00 - 21:00
PARTNER SIGNUP
SEND
VEHICLE TYPE
1 TONNE LORRY
3 TONNE LORRY
5 TONNE LORRY